foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Tweewielers Bommelerwaard

Topkwaliteit fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietsen tegen de scherpste prijzenWielerkleding

Fietskleding in alle soorten en maten- van schoenen tot broeken en helmen met de beste prijs-kwaliteitverhouding...

Bekijk assortiment

Onderdelen

Ruim aanbod onderdelen en accessoires voor uw racefiets, mountainbike, scooter of bromfiets van alle bekende merken...

Bekijk assortiment

Tweewielers

Breed assortiment voordelige herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen, mountainbikes en elektrische fietsen...

Bekijk assortiment

Fietsacceroises

Ruim aanbod fietsaccessoires van alle merken, Batavus, Cortina, Giant, Gazelle, Sparta, Merida, Loekie, Koga en meer....

Read More

Fietsenmaker van Maasdriel en Zaltbommel

Voor uw (elektrische) fiets, bromfiets, snorfiets en scooter!

Tweewielershop

Sponeta Record Tafeltennisbatjes Set

Dit Sponeta Record Tafeltennisbatjes Set is perfect voor jou als beginnende tafeltennisser. Bestel deze set bij je nieuwe tafeltennis en je hebt direct alles in huis voor een potje pingpong.

De Sponeta Record Tafeltennisbatjes Set bestaat uit 2 houten batjes die met rubber zijn bekleed en 3 ballen.

€ 24.95

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta Power Tafeltennisbatje

Met een Sponeta Power Tafeltennisbatje train je verschillende vaardigheden en technieken, waaronder controle, snelheid en spin. Ieder tafeltennis batje van Sponeta is anders en geeft je de kans om je op nieuwe technieken te focussen.

Met het Power Tafeltennisbatje train je de volgende vaardigheden:
- Controle: 70%
- Snelheid: 70%
- Spin: 50%

Het batje is gemaakt van hout en de 1,5 mm dikke sponslaag is bedekt met een 'Mandarin' rubberlaag. Daarnaast is de handgreep ergonomisch gevormd en voorzien van Xtra Power Grip.

€ 35.00

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta Passion Tafeltennisbatje

Met een Sponeta Passion Tafeltennisbatje train je verschillende vaardigheden en technieken, waaronder controle, snelheid en spin. Ieder tafeltennis batje van Sponeta is anders en geeft je de kans om je op nieuwe technieken te focussen.

Met het Passion Tafeltennisbatje train je de volgende vaardigheden:
- Controle: 70%
- Snelheid: 70%
- Spin: 50%

Het batje is gemaakt van hout, heeft nopjes en is vervolgens bedekt met een 1,5 mm dikke sponslaag en een 'Taipan' rubberlaag . Daarnaast is hij voorzien van een ergonomisch gevormde handgreep.

€ 35.00

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta Force Tafeltennisbatje

Met een Sponeta Force Tafeltennisbatje train je verschillende vaardigheden en technieken, waaronder controle, snelheid en spin. Ieder tafeltennis batje van Sponeta is anders en geeft je de kans om je op nieuwe technieken te focussen.

Met het Force Tafeltennisbatje train je de volgende vaardigheden:
- Controle: 85%
- Snelheid: 50%
- Spin: 40%

Het batje is gemaakt van hout, heeft nopjes en is vervolgens voorzien van een 1,5 mm dikke sponslaag en een 'Samurai' rubberlaag. Daarnaast is de handgreep ergonomisch gevormd.

€ 27.50

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta Flash Tafeltennisbatje

Het Sponeta Flash Tafeltennisbatje is een batje dat uitermate geschikt is voor mensen die beginnen met spelen of voor recreatie doeleinden. Het batje is volledig gemaakt van hout en erg stevig, waardoor hij bestand is tegen een fanatiek potje pingpong.

€ 9.50

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta Fight Tafeltennisbatje

Met een Sponeta Fight Tafeltennisbatje train je verschillende vaardigheden en technieken, waaronder controle, snelheid en spin. Ieder tafeltennis batje van Sponeta is anders en geeft je de kans om je op nieuwe technieken te focussen.

Met het Fight Tafeltennisbatje train je de volgende vaardigheden:
- Controle: 90%
- Snelheid: 35%
- Spin: 40%

Het batje is gemaakt van hout, heeft nopjes en een sponslaag van 1 mm. Daarnaast is de handgreep ergonomisch gevormd.

€ 22.50

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta Challenge Tafeltennisbatje

Met een Sponeta ChallengeTafeltennisbatje train je verschillende vaardigheden en technieken, waaronder controle, snelheid en spin. Ieder tafeltennis batje van Sponeta is anders en geeft je de kans om je op nieuwe technieken te focussen.

Met het Action Tafeltennisbatje train je de volgende vaardigheden:
- Controle: 70%
- Snelheid: 85%
- Spin: 60%

Het batje is gemaakt van hout, heeft nopjes en is vervolgens bedekt met een 1,5 mm dikke sponslaag en een 'Shogun' rubberlaag . Daarnaast is hij voorzien van een ergonomisch gevormde handgreep.

€ 44.50

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta Action Tafeltennisbatje

Met een Sponeta Action Tafeltennisbatje train je verschillende vaardigheden en technieken, waaronder controle, snelheid en spin. Ieder tafeltennis batje van Sponeta is anders en geeft je de kans om je op nieuwe technieken te focussen.

Met het Action Tafeltennisbatje train je de volgende vaardigheden:
- Controle: 95%
- Snelheid: 30%
- Spin: 30%

Het batje heeft geen sponslaag.

€ 17.50

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta 4 Seasons Tafeltennisbatje

Met het Sponeta 4Seasons Tafeltennisbatje train je verschillende vaardigheden en technieken, zowel binnen als buiten. Omdat dit batje is gemaakt van stevig kunststof, is hij bestand tegen vrijwel alle weersinvloeden. Perfect dus voor de fanatieke outdoor spelers.

€ 24.50

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta 3* Tafeltennisballetjes 6 Stuks

Deze Sponeta Tafeltennisballetjes zijn perfect voor een stevig potje tafeltennis. De balletjes zijn van 3-sterren kwaliteit, wat inhoudt dat ze van een goede maar betaalbare kwaliteit zijn.

Je koopt de balletjes per 6 stuks, verpakt in een doosje.

€ 17.50

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta 1* Tafeltennisballetjes 6 Stuks

Deze Sponeta Tafeltennisballetjes zijn perfect als je regelmatig thuis een potje tafeltennis speelt. De balletjes zijn van 1-ster kwaliteit, wat inhoudt dat ze zijn gemaakt voor niet al te intensief thuisgebruik.

Je koopt de balletjes per 6 stuks, verpakt in een doosje.

€ 7.50

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta S5 73I Indoor Tafeltennistafel

De Sponeta S5-73I Indoor Tafeltennistafel is een tafel die is ontworpen voor gebruik in openbare ruimtes, zoals scholen en verenigingen. Een mooie en stevige tafel die bestand is tegen een fanatiek potje pingpong. Een groot pluspunt is het feit dat je de tafel aan één kant omhoog kunt klappen zodat je tegen jezelf kun spelen zonder dat je een tegenstander nodig hebt.

De Sponeta S5-73I tafeltennistafel

De S5-73I Indoor Tafeltennistafel kenmerkt zich door zijn stevigheid. Het tafelblad is maar liefst 22 mm dik en is meervoudig gecoat voor een goede beschermlaag. Dit maakt de tafel uitermate geschikt voor intensief gebruik, zoals bijvoorbeeld op scholen. Deze tafeltennistafel van Sponeta staat stevig op zijn poten, maar is ook eenvoudig in te klappen en op te bergen d.m.v. de 4 draaiende wielen.

De S5-73I tafel heeft een afmeting van 274 x 152,5 x 76 cm, wat inhoud dat het een origineel internationale toernooi formaat heeft.

Je krijgt de tafel compleet, inclusief net en ballen/batjeshouder, geleverd. Batjes en ballen zijn optioneel bij te bestellen.

Is dit de tafel waar jij naar op zoek bent, maar wil je liever een groen tafelblad? Kies dan de Sponeta S5-72I Indoor Tafeltennistafel.

€ 449.00

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta S5 73E Outdoor Tafeltennistafel

Ga voor de Sponeta S5-73E Outdoor Tafeltennistafel als je op zoek bent naar een stevige tafeltennistafel voor buiten. Deze tafeltennistafel is geschikt voor in je eigen tuin, maar is ook een goede keuze voor scholen en verenigingen.

De Sponeta S5-73E tafeltennistafel

Deze tennistafel kun je opgeklapt buiten laten staan. Deze tafel is namelijk gemaakt van voorbehandeld metaal en het blad heeft een 6 mm dikke laag melaminehars. Hierdoor is de tafeltennistafel volledig weerbestendig. Dit maakt de tafel geschikt voor scholen en verenigingen. Ook kan de tafel op een ongelijke vloer staan omdat hij verstelbare poten heeft.

De Sponeta S5-73E is stevig, maar bovenal ook erg compact. Na gebruik klap je de tafel eenvoudig in en rijd je deze met behulp van de wieltjes naar de gewenste plek. Deze wielen kunnen 360 graden draaien waardoor het manouvreren makkelijk gaat. Opgeklapt heeft de tennistafel een afmeting van 155 x 69,5 x 152,5 cm. Tevens heeft deze tafeltennistafel de officiële wedstrijd afmetingen van 254 x 152,5 x 76 cm.

Playback functie

Naast het opbergen van de tafeltennistafel, heeft het opklappen ook nog eens een andere functie, namelijk de playback functie. Als je de bal speelt kan he hem dus terug verwachten. Op deze manier hoef je niet perse een tegenstander te hebben om te spelen.

Aan de zijkanten van de tafel zijn twee houders bevestigd om je batjes en ballen in op te bergen. De tafel wordt inclusief net geleverd.

De Sponeta S5-73E is ook verkrijgbaar in het groen: de Sponeta S5-72E Outdoor Tafeltennistafel.

€ 549.00

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta S5 72I Indoor Tafeltennistafel

De Sponeta S5-72I Indoor Tafeltennistafel is een tafel die is ontworpen voor gebruik in openbare ruimtes, zoals scholen en verenigingen. Een mooie en stevige tafel die bestand is tegen een fanatiek potje pingpong. Een groot pluspunt is het feit dat je de tafel aan één kant omhoog kunt klappen zodat je tegen jezelf kun spelen zonder dat je een tegenstander nodig hebt.

De Sponeta S5-72I tafeltennistafel

De S5-72I Indoor Tafeltennistafel kenmerkt zich door zijn stevigheid. Het tafelblad is maar liefst 22 mm dik en is meervoudig gecoat voor een goede beschermlaag. Dit maakt de tafel uitermate geschikt voor intensief gebruik, zoals bijvoorbeeld op scholen. Deze tafeltennistafel van Sponeta staat stevig op zijn poten, maar is ook eenvoudig in te klappen en op te bergen d.m.v. de 4 draaiende wielen.

De S5-72I tafel heeft een afmeting van 274 x 152,5 x 76 cm, wat inhoud dat het een origineel internationale toernooi formaat heeft.

Je krijgt de tafel compleet, inclusief net en ballen/batjeshouder, geleverd. Batjes en ballen zijn optioneel bij te bestellen.

Is dit de tafel waar jij naar op zoek bent, maar wil je liever een blauw tafelblad? Kies dan de Sponeta S5-73I Indoor Tafeltennistafel.

€ 449.00

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta S5 72E Outdoor Tafeltennistafel

Ga voor de Sponeta S5-72E Outdoor Tafeltennistafel als je op zoek bent naar een stevige tafeltennistafel voor buiten. Deze tafeltennistafel is geschikt voor in je eigen tuin, maar is ook een goede keuze voor scholen en verenigingen.

De Sponeta S5-72E tafeltennistafel

Deze tennistafel kun je opgeklapt buiten laten staan. Deze tafel is namelijk gemaakt van voorbehandeld metaal en het blad heeft een 6 mm dikke laag melaminehars. Hierdoor is de tafeltennistafel volledig weerbestendig. Dit maakt de tafel geschikt voor scholen en verenigingen. Ook kan de tafel op een ongelijke vloer staan omdat hij verstelbare poten heeft.

De Sponeta S5-72E is stevig, maar bovenal ook erg compact. Na gebruik klap je de tafel eenvoudig in en rijd je deze met behulp van de wieltjes naar de gewenste plek. Deze wielen kunnen 360 graden draaien waardoor het manouvreren makkelijk gaat. Opgeklapt heeft de tennistafel een afmeting van 155 x 69,5 x 152,5 cm. Tevens heeft deze tafeltennistafel de officiële wedstrijd afmetingen van 254 x 152,5 x 76 cm.

Playback functie

Naast het opbergen van de tafeltennistafel, heeft het opklappen ook nog eens een andere functie, namelijk de playback functie. Als je de bal speelt kan he hem dus terug verwachten. Op deze manier hoef je niet perse een tegenstander te hebben om te spelen.

Aan de zijkanten van de tafel zijn twee houders bevestigd om je batjes en ballen in op te bergen. De tafel wordt inclusief net geleverd.

De Sponeta S5-72E is ook verkrijgbaar in het blauw: de Sponeta S5-73E Outdoor Tafeltennistafel.

€ 549.00

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta S4 73I Indoor Tafeltennistafel

Ben jij op zoek naar een stevige tafeltennistafel voor thuis, die ook nog eens compact op te bergen is? Ga dan voor de Sponeta S4-73I Indoor Tafeltennistafel.

De Sponeta S4-73i Tafeltennistafel

De Sponeta S4-73I Indoor Tafeltennistafel is geschikt voor een fanatiek potje pingpong met je vrienden, maar ook voor een individuele training. Je kunt de tafeltennistafel namelijk gedeeltelijk opklappen, waardoor je een potje tafeltennis met jezelf kunt spelen. Klaar? Dan klap je de andere helft van het tafelblad ook in en berg je de tafel op met behulp van de wieltjes.

Solide tennistafel

De kwaliteit van de tafeltennistafel is van professioneel niveau. Toch is de tafel lichter dan een standaard tennis tafel. Dit komt door het gebruik van een spaanplaat. Dit maakt tevens het inklappen van de tafel eenvoudig. Opgeklapt heeft de tennis tafel een afmeting van 152,5 x 72 x 155 cm.

Je krijgt deze tafeltennistafel geleverd met een compleet net en houders om je batjes en ballen in te bewaren. De batjes en ballen worden niet meegeleverd, maar zijn apart verkrijgbaar.

Deze indoor tafeltennistafel is ook te koop met een groen tafelblad. Ga hiervoor naar de Sponeta S4-72I indoor Tafeltennistafel.

€ 399.00

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta S4 73E Outdoor Tafeltennistafel

De Sponeta S4-73E Outdoor Tafeltennistafel heeft een strak design, is inklapbaar en ook nog eens ontzettend sterk. Dit, in combinatie met het weersbestendige blad, maakt de S4-73E de perfecte tafeltennistafel voor in jouw achtertuin.

De Sponeta S4-73E tafeltennistafel

Een potje tafeltennis speel je voortaan gewoon thuis met deze pingpongtafel van Sponeta. Een grote tuin heb je niet nodig, want na het spelen klap je de tafel in en verplaats je de tafel met behulp van de handvaten en wieltjes naar de door jouw gewenste plek. Deze tafel is ook te gebruiken op een ongelijke ondergrond doordat de tafelverpoten individueel te verstellen zijn tot 30 mm.

De tafel is buiten te gebruiken dankzij het blad dat is voorzien met een laag melaminehars. Ook het frame is afgewerkt met poedercoating. Hierdoor is de tafeltennistafel bestand tegen alle weersinvloeden. Voor een langere levensduur en om de tafel schoon te houden, raden we wel aan om alsnog een hoes te gebruiken.

De Sponeta S4-73E Outdoor Tafeltennistafel heeft twee houders aan de zijkanten om je batjes en ballen in op te bergen. Ook een net wordt meegeleverd. De tafel heeft een formaat van 274 x 152,5 x 76 cm wat overeenkomt met een internationaal toernooi formaat.

Wil je deze tafel, maar dan liever in het groen? Ga dan voor de Sponeta S4-72E Outdoor Tafeltennistafel.

€ 499.00

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta S4 72I Indoor Tafeltennistafel

Ben jij op zoek naar een stevige tafeltennistafel voor thuis, die ook nog eens compact op te bergen is? Ga dan voor de Sponeta S4-72I Indoor Tafeltennistafel.

De Sponeta S4-72i Tafeltennistafel

De Sponeta S4-72I Indoor Tafeltennistafel is geschikt voor een fanatiek potje pingpong met je vrienden, maar ook voor een individuele training. Je kunt de tafeltennistafel namelijk gedeeltelijk opklappen, waardoor je een potje tafeltennis met jezelf kunt spelen. Klaar? Dan klap je de andere helft van het tafelblad ook in en berg je de tafel op met behulp van de wieltjes.

Solide tennistafel

De kwaliteit van de tafeltennistafel is van professioneel niveau. Toch is de tafel lichter dan een standaard tennis tafel. Dit komt door het gebruik van een spaanplaat. Dit maakt tevens het inklappen van de tafel eenvoudig. Opgeklapt heeft de tennis tafel een afmeting van 152,5 x 72 x 155 cm.

Je krijgt deze tafeltennistafel geleverd met een compleet net en houders om je batjes en ballen in te bewaren. De batjes en ballen worden niet meegeleverd, maar zijn apart verkrijgbaar.

Deze indoor tafeltennistafel is ook te koop met een blauw tafelblad. Ga hiervoor naar de Sponeta S4-73I indoor Tafeltennistafel.

€ 399.00

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta S4 72E Outdoor Tafeltennistafel

De Sponeta S4-72E Outdoor Tafeltennistafel heeft een strak design, is inklapbaar en ook nog eens ontzettend sterk. Dit, in combinatie met het weersbestendige blad, maakt de S4-72E de perfecte tafeltennistafel voor in jouw achtertuin.

De Sponeta S4-72E tafeltennistafel

Een potje tafeltennis speel je voortaan gewoon thuis met deze pingpongtafel van Sponeta. Een grote tuin heb je niet nodig, want na het spelen klap je de tafel in en verplaats je de tafel met behulp van de handvaten en wieltjes naar de door jouw gewenste plek. Deze tafel is ook te gebruiken op een ongelijke ondergrond doordat de tafelverpoten individueel te verstellen zijn tot 30 mm.

De tafel is buiten te gebruiken dankzij het blad dat is voorzien met een laag melaminehars. Ook het frame is afgewerkt met poedercoating. Hierdoor is de tafeltennistafel bestand tegen alle weersinvloeden. Voor een langere levensduur en om de tafel schoon te houden, raden we wel aan om alsnog een hoes te gebruiken.

De Sponeta S4-72E Outdoor Tafeltennistafel heeft twee houders aan de zijkanten om je batjes en ballen in op te bergen. Ook een net wordt meegeleverd. De tafel heeft een formaat van 274 x 152,5 x 76 cm wat overeenkomt met een internationaal toernooi formaat.

Wil je deze tafel, maar dan liever in het blauw? Ga dan voor de Sponeta S4-73E Outdoor Tafeltennistafel.

€ 499.00

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 

Sponeta S3 87E Outdoor Tafeltennistafel

De Sponeta S3-87E Outdoor Tafeltennistafel is een uitstekende keuze voor fanatiekelingen die graag buiten een potje pingpong willen spelen. De tafel is stevig, weerbestendig en ook nog eens gemakkelijk op te bergen na gebruik.

De Sponeta S3-87E tafeltennistafel

De S3-87E Outdoor Tafeltennistafel is een moderne pingpongtafel met een wit stalen onderstel. Het onderstel is bestand tegen allerlei weersinvloeden, net als het tafelblad dat is bedekt met een laagje melaminehars. Door deze eigenschappen is het geen probleem om de tafeltennistafel het hele jaar buiten te laten staan. Zelfs op een ongelijke ondergrond door zijn individuele verstelbare poten tot 30 mm. Wil je de tafel toch liever binnen bewaren? Dan klap je hem eenvoudig in en verplaats je hem vervolgens met de transportwieltjes.

Teven kun je het tafelblad half omhoog klappen zodat je een balletje met jezelf kunt slaan. Zo heb je niet perse een tegenstander nodig. Opgeklapt is de tafel 152,5 x 73 x 159 cm. Uitgeklapt is de tafel 274 x 152,5 x 76 cm. dit is het officiële internationale toernooi formaat.

De S3-87E Outdoor Tafeltennistafel krijg je geleverd inclusief speelnet en houders om je batjes en ballen in op te bergen. Let op: batjes en ballen zijn exclusief verkrijgbaar.

€ 529.00

Sponeta Fitnessapparaten Sponeta
Product
 
Product
Dreumex zeep Classic rood 600 ml    Bikes Dreumex zeep Classic Deze zeep reinigt jouw huid en houdt deze zacht en soepel. De zeep is geschikt om oliën, vetten, smeer, bitumen en rubber van jouw handen af te krijgen. Specificaties: Kleur zeep: rood Inhoud: 600 ml
Product
Ergotec Zadelpen vast Patent 27.2 x 350 mm aluminium zwart    Bikes Ergotec Zadelpen Patent - Type fiets: stadsfiets/E-bikes/kinderfietsen - Verend: nee - Materiaal: Aluminium - Diameter: 27.2 mm - Lengte: 350 mm - Kleur: Zwart gezandstraald - Gewicht: ca. 407 gram
Product
Shimano fietsbroek Team heren zwart navy maat XL    Bikes Shimano Team fietsbroek Met de Shimano Team fietsbroek zit je comfortabel op de fiets. De bretels zijn gemaakt van mesh voor uitstekende ventilatie en draagcomfort. De zeem vangt trillingen op van het wegdek, waardoor zadelpijn wordt voorkomen. Ideaal voor trainingsritten en toertochten! Specificaties: Kleur: zwart/navy Geslacht: heren Maat: XL Met bretels: ja Geschikt voor: ritten tot 2 uur Materiaal: polyester, polyamide, elastaan
Product
Lizard Skins stuurgrepen DSP 32,3 mm wit 130 mm 2 stuks    Bikes Lizard Skins DSP stuurgrepen Specificaties: Kleur: wit Materiaal: polymeer Lengte: 130 mm Buitendiameter: 32,3 mm Binnendiameter: 21,2 mm Inhoud: 2 Stuurgrepen 2 Stuurdoppen
Product
M Wave platformpedaal set BMX 9 16 inch transparant    Bikes M-Wave platformpedaal BMX Specificaties: Type fiets: BMX Kleur: transparant Materiaal: kunststof Gewicht set: 390 gram Asmaat: 9/16 inch Afmeting platform: 10 x 10 cm (L x B)
Product
Elvedes schijfremblokken 6854MC E bike Shimano Tektro Draco    Bikes Elvedes schijfremblokken Specificaties: Productnummer: 6854MC Kleur: zwart Materiaal: staal Lengte: 30 mm Breedte: 20 mm Gewicht per stuk: 20 gram Inhoud: 2 Schijfremblokken 1 Veertje
Product
Sponeta S1 42I Indoor Tafeltennistafel  Sponeta  Fitnessapparaten De Sponeta S1-42I Indoor Tafeltennistafel is de tafeltennistafel voor jou als je op zoek bent naar een goede, gemakkelijk op te bergen en budgetvriendelijke pingpongtafel. En een extra voordeel: hij heeft ook een zelftrain stand! Zodat je geen tegenstander nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is één kant van de tafel omhoog te klappen.

De Sponeta S1-42I tafeltennistafel

De Sponeta S1-42I Indoor Tafeltennistafel is perfect als je af en toe een potje wilt pingpongen met vrienden of familie. Door het compacte inklapformaat en transportwieltjes, zet je de tafel op iedere gewenste plek in je huis. Zodra je gaat spelen, haal je hem tevoorschijn en beschik je in een mum van tijd over een stevige tafeltennis van officieel wedstrijdformaat. Het net is bij de tafel inbegrepen, net als de opberghouders voor de batjes aan de zijkanten van de tafel. Batjes en ballen kun je optioneel bij ons bestellen.

De S1-42I Indoor Tafeltennistafel heeft een metalen onderstel en beschikt daarmee over de nodige stevigheid. Het tafelblad is gemaakt van spaanplaat en is 19 mm dik.

Deze zelfde tafeltennis, maar dan in het blauw? Ga dan voor de Sponeta S1-43I Indoor Tafeltennistafel.
Product
Simson Snelbinder Triobinder Extra Kort 49cm Kobalt Blauw    Bikes Simson snelbinder extra kort, 49 cm Triobinder Kleur: kobalt / blauw Bevestiging: universele asplaat Ook geschikt voor kinderfietsen vanaf 20" Het merk Simson is met name bekend om het bandenplakmateriaal, maar ook fietsaccessoires als snelbinders, handvatten, bellen etc. behoren tot het Simson programma.
Product
Schwalbe buitenband Road Cruiser 28 x 1.75 (47 662)    Bikes Schwalbe Road Cruiser buitenband De nieuwe Road Cruiser maakt indruk met zijn aangename profieldesign en de ruime keuze aan kleuren voor fietsen van 12 inch tot 28 inch. Het meest opvallende kenmerk van de nieuwe Road Cruiser zit toch op het loopvlak en heet Green compound. Een rubber, gemaakt uit hernieuwbaar en gerecycled ruw materiaal, dat zo goed is dat we dit compound voor het eerst kunnen gebruiken in een conventionele fietsband. Specificaties: Inch maat: 28 x 1.75 ETRTO maat: 47-662 Type fiets: cruisers Type band: draadband Reflectie: ja Kleur: zwart Materiaal: rubber Gewicht: 935 gram Bandenspanning: 3.00/5.00 bar (45/70 psi) Maximale belasting: 109 kg EPI: 67 Uitvoering: K-Guard Rubbermengsel: Green Compound
Product
Gorilla Wear Boston Short Sleeve Hoodie Red M  Gorilla Wear  Fitnessapparaten Boston Short Sleeve Hoodie

Samenstelling: 80% katoen, 20% polyester
Beschikbaar in de maten: M - 4XL
Kleur: Rood

De perfecte oplossing voor alle truien fans, op momenten dat het te koud is voor een t-shirt maar te warm is voor een lange mouwen trui. Deze trui heeft ritszakken aan de voorkant met een interne koptelefoon opening voor het gemak.